Pillen inspectie binnen 150 milliseconden: Vision-technologie in actie

Wanneer je naar een groep identieke, witte pillen kijkt, hoe snel kun je bepalen welke welke is? Zonder markeringen en met alleen het blote oog, zou dat vrijwel onmogelijk zijn. Maar met onze geavanceerde Vision-technologie in de Pillen Inspector is het een fluitje van een cent, en dat in slechts 150 milliseconden!

 

Op de onderstaande afbeelding zie je 15 witte pillen, elk zonder enige identificatie. Ze bevatten drie verschillende medicijnen; ASS Cardio (100mg), Biotine (5mg), en Betaserc (8mg).

Pillen Inspector Beeldinname

Met het blote oog zou het een onmogelijke taak zijn om ze snel te identificeren. Maar met ons Vision-systeem is het in een fractie van een seconde gedaan. Binnen slechts 150 milliseconden segmenteert en classificeert ons systeem de pillen nauwkeurig. Het resultaat? Duidelijk geïdentificeerde medicijnen, klaar voor verdere verwerking of controle.

Onze technologie maakt een snelle, veilige en accurate identificatie van medicijnen mogelijk, wat bijdraagt aan betere productiviteit en veiligheid in de gezondheidszorg en farmaceutische sector.

Waarom is dit belangrijk?

Vision-technologie zoals die van ons biedt bedrijven in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie de mogelijkheid om:

  • Efficiëntie te verhogen met bliksemsnelle analyses
  • Fouten te minimaliseren door nauwkeurige identificatie
  • De veiligheid van de patiënt te verbeteren door foutloze medicatieherkenning

Benieuwd hoe onze Vision-oplossingen uw processen kunnen versnellen? Neem contact met ons op voor een demo!

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op